AQUAPEEL INNOFACIAL

Kaj je Aquapeel?  

Je čarobna nega, ki lahko vsako kožo preoblikuje v tisto, kar si vsi potihem želimo, pa tudi če si to ne priznamo. Je definitivno presežek v kozmetologiji, ki v 30 minutah vašo kožo globinsko in celostno regenerira do obisti. 7 tehnik v enem postopku poskrbi za takojšnje in dolgoročne ugodnosti, ki bazirajo na obnovi, hidrataciji in zaščiti. Pri Innofacial sistemu ne uporabljamo abrazivnih materialov, ki bi tkivo lahko poškodovali, temveč se vsi procesi izvajajo s pomočjo visoko koncentriranih serumov, revolucionarne hibridne sonde v kombinaciji z vakuumom. Postopek je izredno učinkovit, zelo prijeten in varen.

Kakšna je razlika med klasično nego in nego, ki jo nudi aquapeel?

V prvi vrsti je velika razlika v rezultatu! In rezultat je tisto, kar šteje. Zahvaljujoč inovativni večstopenjski tehnologiji lahko tako popolnoma odstranimo stare in poškodovane kožne celice, toksine, sebum, odvečni keratin, ogrce, kožne odpadke ter ostalo nečistočo s kože, hkrati pa dovajamo vse hranilne in vlažilne komponente potrebne za revitalizacijo in obnovo tkiva. Nega je primerna za vse tipe kož in kožnih stanj. Rešuje vse probleme kož današnjega časa: akne, dehidracija, preobčutljivost, reliefne nepravilnosti, rozacea, staranje, gube, UV poškodbe, hiperpigmentacija , itd.

Kako se tretma izvaja in kaj vse vključuje?

Innofacial ima 3 faze postopka: PILING, ČIŠČENJE in VLAŽENJE. Istočasno lahko izvajamo mehanski in kemični piling, površinsko in globinsko čiščenje, vlaženje in antioksidacijsko zaščito ter stimulacijo tkiva. Pri postopku uporabljamo visoko koncentrirane serume, ki jih avtomatizirano dovajamo na kožo.

Kakšne sestavine se uporablja pri aquapeelu?

Serumi so klinično oblikovani z visoko koncentriranimi učinkovinami, kot so vlažilci, antioksidanti in hidroksi kisline, katere prilagajamo glede na potrebe in zahteve posameznika. Naravne učinkovine v serumih pa so citrusi, encim papaje, evkaliptus, nageljnove žbice, aloa vera, kafra, med, vrtnica, lavanda, kamelia in še mnogo drugih. Zahvaljujoč njim je proces izredno učinkovit, varen in prijeten.

Pri Aquapeelu se uporablja tudi vakuum. Zakaj in kakšni so njegovi učinki na kožo?

Vakuumska tehnika pripomore k večjemu pretoku naravnih hranil, kisika, oligoelementov in lastnih encimov v tkivu. popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken ter tonus obraznih mišic. Tako treniramo vlakna vezivnega tkiva, da ta postanejo čedalje bolj čvrsta, koža pa gladka in napeta. Vakuum pripomore k učinkovitemu razstrupljanju telesa- detoksikaciji.

Koliko tretmajev je potrebnih, da bi bili rezultati vidni?

Rezultat, ki ga dosežemo v 30 minutah je viden takoj in ima tudi dolgo obstojnost. Pri specifičnih negah kot so akne, rozacea, redukcija gub,… pa je potrebno narediti cikel 4-5 tretmajev v razmaku 1 tedna.

Pri kakšni koži je tretma je posebej priporočljiv?

Je najmočnejši neagresiven tretma, ki se resnično prilega vsem tipom kož in kožnih stanj. Tretma lahko dejansko zajema problematiko celotnega starostnega razpona. ne povzroča iritacij, kontraindikacij in alergij. Z njim izboljšujemo najstniško problematiko aknaste, mastne in nečiste kože. Različna stanja, ki so povezana s staranjem tkiva; redukcija gub in gubic, lifting, elastičnost, hidratacija kože, aktivacija kolagena in hialuronske kisline. Izreden je za izboljšanje UV poškodb, reliefnih nepravilnosti, hiperpigmentacije, rozaceje in psoriaze.

V katerih primerih se tretmaja ne sme izvesti?

Postopek se ne izvaja pri otrocih mlajših od 3 let, pri odprtih ranah ali svežih brazgotinah, ki še niso zaceljene. Pri vseh ostalih skupinah pa je postopek popolnoma varen.