CO2 CARBOXY

CO2 CARBOXY

Karboksi terapija – čudežni plin, razglašen za največji preboj v lepotni industriji od botoksa dalje.

Je minimalno invazivna in varna klinično dokazana metoda za obnovo in pomladitev kože. Uporablja se tudi za zdravljenje ohlapne kože zaradi staranja ali nosečnosti, odpravlja tudi celulit, odporne maščobe in strije.

ZAKAJ NAŠA KOŽA POTREBUJE KISIK?

Z leti kapilare prehajajo v mirujoče stanje in posledično zmanjšujejo dostavo kisika celicam. V kombinaciji z drugimi spremenljivkami v našem življenju to lahko zavira sposobnost delovanja celic, zato se ne regenerirajo dovolj hitro.

Stopnja kisika v koži se do 30. leta zmanjša za 25%, do 40. Leta pa kar za 50%. Kisik v telesu je najprej uporabljen za delovanje glavnih organov in šele nato za kožo. Posledično je koža dosti bolj nagnjena staranju, aknam, pordelosti, draženju in starostnim pegam.

UČINKI:

  • pomladi kožo,
  • izboljša konture obraza,
  • pospeši cirkulacijo,
  • učvrsti kožo,
  • zmanjšuje gubice,
  • koža je bolj gladka, polna in sijoča.

*Primerno je za vse tipe kož, tudi kuperozno in občutljivo

KAKO DELUJE?

Z združevanjem CO2 gela in aktivnih obraznih mask se pod površjem tkiva ustvarja CO2 plin in sprožimo postopek, ko naše telo misli, da mu na določenem področju primanjkuje kisika, zato pošlje odgovor v obliki povečanega pretoka krvi. Poviša se nivo kisika in hranil na obdelanem območju in posledično se celice hitreje obnavljajo.

Priporočamo vsaj 4-6 obiskov 1-2x tedensko za optimalen rezultat, ali pa v kombinaciji z drugimi negami.