NEGA ROK

GELISH SOAK OFF

Gel, ki se nanaša na nohte kot lak, je primeren za vse ženske, ki si želijo urejene nohte z naravnim videzom več kot le nekaj dni, saj permanentno lakiranje zdrži tudi do pet tednov.

GELISH DIP

Si želite popolne nohte kot iz slike?

Potem je Gelish Dip pravi za vas. Nanos fino zmletih pigmentov dajejo nohtu lepšo, čistejšo in izrazitejšo barvo. S to tehniko lahko ustvarimo tudi popolno francosko manikuro.

Tehnika Dip omogoča:

hiter in enostaven nanos
brez sušenja pod lučko
varno za uporabo ter brez ostrih vonjev
dolga obstojnost
močan in trpežen noht
visok sijaj barv
primeren za vse vrste nohtov
Gelish Dip je primeren za vse, ki jim permanentno lakiranje ali gel nohti ne ustrezajo.

GEL NOHTI

Gelirani nohti so permanentno podaljšani naravni nohti. Zanje se običajno odločijo ženske, ki želijo izgledati urejene a za to ne želijo porabiti preveč časa. Gelirani nohti so rešitev tudi za tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno in tiste, ki želijo odpraviti grizenje nohtov ali pa imajo svoje nohte prešibke.

Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta. Za izdelavo gel nohtov se uporablja novo revolucionarno patentirano formulo Gelish Polygel. Ima nežen, prijeten vonj, brez odvečnega prahu pri piljenju in brez pekočega sušenja. Obnavlja se jih na približno 1 mesec.

VITAGEL

VitaGel RECOVERY regenerator poskrbi za tanke, krhke, šibke in poškodovane nohte.

Formula vsebuje vse lastnosti STRENGTH utrjevalca, a v večji koncentraciji, ki poskrbi za še dodatno obstojnost in moč naravnih nohtov.

RECOVERY regenerator utrjuje in krepi naraven noht, preprečuje lomljivost in povečuje fleksibilnost. Najbolje se obnese kot osnovni premaz oziroma podlaga na naraven noht.

VitaGel RECOVERY regenerator vsebuje naslednje vitamine:

” Vitamin A: pomemben pri vzdrževanju in ohranjanju zdravih nohtov in obnavlja poškodovane,

” Vitamin B5: vlaži, pomirja, zdravi in obnavlja,

” Vitamin E: močan antioksidant, ki ustvarja prožnost in s tem prepreči lomljenje.

VitaGel RECOVERY regenerator ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP.