POMLAJEVANJE OBRAZA

DIAMANTNI PILING

Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje povrhnje plasti kože (epidermisa). Gre za nekirurško metodo s katerimo odstranimo odmrle celice epidermisa.

Postopek je popolnoma varen in nadzorovan z varnostnim sistemom znotraj aparata. Trajanje in intenzivnost tretmaja sta prilagojena glede na potrebe in stanje posameznikove kože. Postopek je popolnoma neboleč. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Izvaja se lahko na obrazu, vratu, prsnem košu, hrbtu in po želji tudi na preostalih delih telesa. Priporočljivo je narediti 4 – 8 tretmajev enkrat tedensko. Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Prvi rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). Pri samem postopku pa se je potrebno izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju.

Stanja kože pri katerih je priporočljiva diamantna mikrodermoabrazija so: akne, brazgotine, nečista koža, široke pore, hiperpigmentacija, gube, strije , koža brez tonusa. V kombinciji z prestižno kozmetiko Decléor ustvarja vrhunske rezultate.

DIAMANTNI PILING Z ULTRAZVOKOM

Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje povrhnje plasti kože (epidermisa). Gre za nekirurško metodo s katerimo odstranimo odmrle celice epidermisa.

Postopek je popolnoma varen in nadzorovan z varnostnim sistemom znotraj aparata. Trajanje in intenzivnost tretmaja sta prilagojena glede na potrebe in stanje posameznikove kože. Postopek je popolnoma neboleč. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Izvaja se lahko na obrazu, vratu, prsnem košu, hrbtu in po želji tudi na preostalih delih telesa. Priporočljivo je narediti 4 – 8 tretmajev enkrat tedensko. Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Prvi rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). Pri samem postopku pa se je potrebno izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju. Stanja kože pri katerih je priporočljiva diamantna mikrodermoabrazija so: akne, brazgotine, nečista koža, široke pore, hiperpigmentacija, gube, strije, koža brez tonusa. Ultrazvok pa nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi.

Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, izboljšujem videz ”utrujene kože”, posebej primerna pa je za zelo suho kožo. Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov. Pomaga tudi pri težavah z aknami.

Terapijo z ultrazvokom lahko uporabimo kot samostojno ali kot nadgradnjo pri drugih postopkih nege obraza in telesa. V kombinciji z prestižno kozmetiko Decléor ustvarja vrhunske rezultate.

OREXCELLENCE

Nov Decléorjev ritual proti staranju kože obraza po navdihu obraznega pilatesa in globokih pritiskov, ki delujejo na tkiva v globini kože in mišicah. Ritual, ki bo tudi poskrbel za mladost vašega telesa predvsem pa boste uživali v negi in odličnih rezultatih po njej. Lahko izbirate med 30 in 60 minutnim obraznim ritualom ter 90 minutnim ritualom, ki je prav poseben saj poleg obraza vključuje še masažo hrbta.

” Ženska ni nikoli lepša in bolj živahna kot v zrelih letih, saj ne dovoli času,
da ji diktira kaj sme in česa ne.”