Politika zasebnosti

S prijavo na e-novice ali poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca, omogočite podjetju M beauty Maja Vuk s.p., Vipavska cesta 54, Nova Gorica, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki, ki jih zbiramo:

Zbiranje podatkov poteka na naslednje načine:
neosebni podatki: podatke o napravi ali druge dnevniške podatke avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve,
Osebni podatki: podatke pridobivamo, če nam jih izrecno sporočite.
Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za uporabo storitev spletne strani mbeauty.si. Do trenutka, ko nam ne zaupate svojih osebnih podatkov (kot so. Npr. ime, priimek, naslov elektronske pošte,…), so vsi podatki, ki jih avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve, anomnimni podatki in ne moremo ugotoviti in tudi ne ugotavljamo identitete uporabnika.
S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in elektronski naslov. Vaše podatke ( ime in priimek, elektronski naslov) se uporablja izključno samo za obveščanje o aktualnih tedenskih promocijah, akcijah, novostih in dogodkih.

Namen in uporaba osebnih podatkov:

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Pravna podlaga:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.
Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Za pošiljanje novic (newsletter) uporabljamo ponudnik Mailchimp, kjer so shranjeni naslednji podatki: naslov elektronske pošte in ime. Ta sekundarni seznam (podatki) je shranjen pri ponudniku Mailchimp zato, da lahko pošiljamo novice (newsletter).

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: maja.beautysalon@gmail.com .